вторник, 27 май 2008 г.

Кой каза: Първа, втора, трета, четвърта...

Мини абитуриентите си изпрати тази вечер ЦДГ "Смехорани". Изисканата церемония мина в салоните на ресторант XXL. С градината, в която прекараха четири години се разделиха випускниците на група "Плодчета" с учители Дияна Василева и Румяна Русева, а ресторантът беше препълнен с майки, бащи, баби и дядовци. Директорката Румяна Миланова връчи на бъдещите ученици удостоверенията за завършване. Албумите, които получиха като подаръци бяха по модела на "големите" абитуриенти със запечатани кадри от градинския живот и с адресите на приятелите, с които предстои раздяла. Имаше разплакани съвсем по истински деца, които плачели защото... завършват градината. Настроението все пак вдигна клоунът, с чийто червен нос се беше преоблякъл актьорът Йордан Зидаров. Благодарствено писмо от името на родителите прочете Мина Денева, която има вече двама "абитуриенти" от "Смехорани".
В ролята на клоуна влезе актьорът Йордан Зидаров. Мина Денева благодари от името на родителите. Майки и татковци се включиха в забавата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво! Прекрасен, хубав и съдържателен сайт. Поздравления! Надяваме се да откриваме в него винаги актуална информация за нашите деца. Браво, браво, браво!

Анонимен каза...

Наистина много хубав саит, :),но искам да ви помоля нещо.
Бихте ли сложили някоя снимчица на Михаела Миленова Денчева от група"Плодчетата".

С уважение Теодора.
Нейната първа братовчедка :) :) :)

Смехорани каза...

Здравей, Теди!
Благодарим за вниманието, но изпълнението на молби от този род би ни затруднило извънредно много, тъй като, вероятно, всеки би искал да види в този сайт снимка на своята братовчедка или братовчед. Но може да измислим нещо - например обща снимка на "Плодчета", които вече ни напускат, а на снимката ще бъде и Михаела.